Ontdek Fields of Ellis,
de ultieme glamping experience

Is kamperen écht niets voor jou? Maar je houdt wel van de natuur? Je houdt van wakker worden in alle rust, met het enige geluid dat van fluitende vogeltjes. Je houdt van die eerste zonnestralen die door het raam piepen. Van je eerste kopje koffie in de ochtend, midden de natuur. Hou je ook van de zee? Stap binnen bij vakantiepark Fields of Ellis en laat je overdonderen door rust.


Vakantie in alle stilte

Ben je op zoek naar hemelse stilte, dicht bij zee? Dat vind je in vakantiepark Fields of Ellis in Middelkerke. Stel je dit eens voor: een oase van rust, een plaats om te ontsnappen van de dagelijkse sleur, van alle deadlines, van de honderden e-mails, van de dossiers die zich maar blijven opstapelen. Een vakantiewoning waar je vertoeft wanneer je het zelf wilt. Wij brengen je naar een plaats in de natuur waar je volledig tot rust kunt komen, weg van alle stress.

 

Volledig uitgerust vakantiehuis

Niet in een tent, maar wel in een volledig uitgerust vakantiehuis. Kies voor Escape into nature, waarbij je met 4 personen geniet in een vakantiewoning met keuken, badkamer, zit- en eethoek. Op de twee terrassen geniet je van het uitzicht en van de zon. Escape with two is er speciaal voor de koppels of vrienden die er met twee tussenuit willen. Ook hier logeer je in alle luxe.

 

Boek nu je vakantieverblijf

Helemaal klaar voor de ultieme glamping experience? Boek je verblijf in vakantiepark Fields of Ellis!